Objavljeno dana

Zimska odeća za decu: kako
napraviti dobar izbor

Zimska odeća za decu se uvek svede na više – više slojeva, više opcija, više zabave! Prihvatimo se neminovnih izazova sa osećajem uzbudljivosti, znajući da ćemo dobrim izborom prave odeće prevazići ove izazove sa lakoćom. 
Donosimo vam nekoliko saveta za odabir pravih komada za oblačenje vaših devojčica i dečaka u zimskom periodu.

Dečije jakne

Pođimo od osnovnog komada odeće koji svaki garderober deteta treba da sadrži, naročito u hladnijim godišnjim dobima. Jakne za dečake i devojčice su jedan od najčešće traženih komada zimske odeće za decu, pogotovo što deca brzo prerastu odeću koju već imaju. Takođe se neretko desi da je slučajno pocepaju prilikom raznih avantura u koje se deca upuštaju svakodnevno, posebno kada je reč o zimskim igrama u snegu.
Kada birate jaknu za vaše mališane, obratite pažnju na nekoliko stvari. Osnovna stvar je vrsta materijala od kojeg je izrađena zimska jakna – birajte toplije materijale u ovom periodu, ali pogledajte i materijal kojim je jakna podstavljena. Još jedna stvar o kojoj pazimo jeste da li jakna ima kapuljaču ili ne – razmislite o prilikama u kojoj će vaš dečak ili devojčica nositi dati komad i da li će biti potrebe za kapuljačom. Ukoliko pre birate modele bez kapuljače u zimskom periodu, upotpunite to sa nekim od mnogobrojnih modela dukserica za dečake ili devojčice, kao i kapa za decu. 

Kape za dečake i devojčice

Kape za dečake i devojčice su jedan od onih aksesoara koje je uvek dobro imati u garderoberu deteta zbog svoje široke upotrebe. Birajte prirodne materijale koji su prijatni za kožu vaših mališana. U zavisnosti od vremenskih uslova, izaberite one višeslojne ili tanje kape. Iskoristite tu priliku kupovine kape za vaše devojčice i dečake kao priliku za igru sa vašim klincima i saznajte više o njima kroz diskusiju o bojama i printovima koji im se dopadaju! Pitajte vaše dete koja im je omiljena boja i da li više vole print dinosaurusa ili nekog superheroja. Pogledajte našu ponudu i odaberite jedan od mnogobrojnih zabavnih motiva.

Prsluci

Prsluci za dečake i devojčice mogu biti sjajan komad odeće koji će vaš mališan nositi sa lakoćom u raznim prilikama tokom više godišnjih doba. Na proleće idealno legne preko majice sa dugim rukavima, dok tokom zime obezbeđuje dodatan sloj zaštite i toplote. Mi smo prilikom izrade ovog praktičnog komada tražili tačku susreta funkcionalnosti i zabave – potrudili smo se da naši prsluci, pre svega, budu izrađeni od kvalitetnih materijala, a zatim da sam model prsluka bude praktičan, ali i zabavan! Zato u našoj ponudi možete naći mekane krnene prsluke sa ušima i raznim motivima, kao što su maca ili dinosaurus.

Kupovina zimske odeće  za decu
Kupovina zimske odeće može da bude nekad stresno iskustvo kako se čini da je izazovno napraviti pravi izbor po potrebama vaše dece. Priđite toj obavezi kao prilici za povezivanje i upoznavanje vaših mališana. Kroz diskusiju o bojama, printovima i materijalima saznajte šta se odigrava u umovima vašeg dečaka ili devojčice i približite im se. Neka kupovina zimske odeće za decu bude zabavna!

Kupovina zimske odeće može da bude nekad stresno iskustvo kako se čini da je izazovno
napraviti pravi izbor po potrebama vaše dece. Priđite toj obavezi kao prilici za povezivanje
i upoznavanje vaših mališana. Kroz diskusiju o bojama, printovima i materijalima saznajte
šta se odigrava u umovima vašeg dečaka ili devojčice i približite im se. Neka kupovina
zimske odeće za decu bude zabavna!