Način isporuke

Nakon potvrđene porudžbine stići će Vam e-mail potvrde da je Vaša porudžbina spremna za isporuku. Od tog trenutka rok isporuke je 4 radna dana.

U slučaju nejasnoća vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater.

Kuriri Daily Express-a(eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja.

Ukoliko primetite da je transportni paket značajno oštećen i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite putem e-maila bambino90@mts.rs ili na telefon 064/ 6577924.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju.

Isporuka je trenutno moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Isporuka je besplatna za iznos preko 4000 RSD.

Za iznos manji od 4000 RSD troškovi isporuke iznose 460 RSD.