Objavljeno dana

Školska odeća: 5 saveta kako da budete sa stilom čak i običnog dana

Da li ste jedan od školaraca i studenata koji zaista uživaju u odabiru garderobe ili ste skloni da se osećate tužno jer ne znate šta da obučete? Učionica ili auditorijum je mesto gde provodite skoro svaki dan, pa je ponekad veoma teško smisliti novu ideju kako se lepo obući za školu. Zato smo odlučili da vam donesemo 6 saveta kako da oživite svoju školsku odeću, zahvaljujući kojoj modna dosada više nije u opasnosti.

Zamenite haljinu za kombinezon

Jednostavna haljina je pogodan komad za školske klupe. Ako želite da nosite jednodelnu odeću u školu, pokušajte da ovaj put izvadite kombinezon iz ormana umesto haljine. Da li više volite kratke ili dugačke pantalone? Sa ili bez rukava? Izbor je na vama! Možete birati između elegantnijih, ali i sportskijih komada. To samo zavisi od vaših preferencija. Nakon toga, potrebno je samo da obučete obične patike ili elegantne sandale uz trendi kombinezon i vaš novi školski izgled je spreman.

Ubijte dosadu veselom majicom

Da li se suočavate sa dosadnim predavanjem ili teškim testom koji opterećuje ceo razred? Pređite na veseliju modu zahvaljujući zabavnim majicama sa slikama. Odlično idu uz obične farmerke i mogu izmamiti osmeh na lice svakom ko vas vidi. Majice sa smešnim slikama, crtanim životinjama ili ogromnim natpisima uglavnom pripadaju ovoj kategoriji. Sarkazam je u ovom slučaju dozvoljen! Na taj način možete dati svetu do znanja šta mislite bez otvaranja usta. Sjajno, zar ne?

Karirana košulja

Šta vam prvo padne na pamet kada pomislite na najtipičniji komad odeće za školu? Definitivno će biti karirana košulja.
Karirane košulje se mogu kombinovati sa običnim pantalonama, farmerkama ili jednostavnom plisiranom suknjom. Odlična stvar kod njih je to što ih možete nositi samostalno ili ih koristiti kao drugi sloj, ostavljajući košulju otkopčanu i nabacujući bilo koju osnovnu belu ili crnu majicu ispod.

Zagrejte se čupavim prslukom

Ne znate kako da se obučete za školu tako da budete zaista u trendu, ali da Vam u isto vreme bude toplo? Sigurno i sami znate da sedenje nekoliko sati u hladnoj sali nije baš prijatno. Stoga, nabacite čupavi prsluk za devojčice koji ne samo da će vas zagrejati, već će i uneti sjajan obrt vašoj celokupnoj odeći.

Možete odabrati prsluk od veštačkog krzna ili sa plišanom postavom. Važno je da se osećate udobno, u trendu i da Vam bude toplo.

Začinite svoju frizuru trakom za glavu

Svoj izgled možete da diverzifikujete i zanimljivim dodatkom, kao što je traka za glavu. Možete ga uskladiti sa svojim gornjim delom, torbom ili ga možete uzeti potpuno suprotno i odabrati blistavo ukrašen komad koji će privući svu pažnju. Pogodan je za bilo koju frizuru, bilo kratku ili dugu.

Svakako će vam dobro doći čak i ako niste želeli da se zamarate frizurom ili pranjem kose ujutru. Sve što treba da uradite je da stavite lepu traku na glavu i stajling je gotov.