Objavljeno dana

Praznični vodič za kupovinu dečije garderobe

Sezona praznika je zvanično počela! U vazduhu se osećaju predstojeći odmori, iščekivanja prvog snega, ali i brojna pitanja od kojih je jedno od najučestalijih: šta da poklonim svojim najmilijima ove sezone? Kada su u pitanju naši najmlađi, praznici postaju još magičniji uzimajući u obzir koliko se deca raduju svim njihovim čarolijama. Praznici često umeju da budu povod za kupovinu poklona, ali treba se podsetiti da je nečije prisustvo i kvalitetno provedeno vreme sa voljenima najlepši poklon od svih. Međutim, imajući u vidu da mnogi uzimaju za tradiciju kupovinu poklona svojim mališanima za praznike, donosimo vam nekoliko saveta za lakše pronalaženje idealnog komada dečije garderobe koji ćete upakovati u najslađi praznični poklon. U nastavku pronađite naš vodič koji sadrži niz predloga božićnih i novogodišnjih poklona za vaše najmlađe.

Dečija garderoba – praktičan poklon

Ukoliko želite da spojite lepo i praktično, tu se nalaze mnogobrojni komadi dečije garderobe koje možete odabrati za savršen praznični poklon najmlađima oko vas. Odabir možete napraviti na osnovu mnogo faktora u zavisnosti od preferencija, a najlepše je kad je taj proces zabavan!

Biranje potrebnih komada

Uvek su najpraktičniji pokloni oni koji su potrebni. Izaberite neke od komada za kojima ste već uvideli potrebu da se nađu u ormaru vašeg mališana. Možete se odlučiti za komade koji će biti podobni za tekuću zimsku sezonu ili odabrati neke za malo toplije sezone koje nam slede i na taj način iskoristiti sniženje na komade iz prošlih sezona koje je aktuelno u mnogim prodavnicama u zimskom periodu. Na našoj online prodavnici uvek možete pronaći dečiju garderobu koja je na sniženju i na taj način opremiti vašeg dečaka ili devojčicu po povoljnijoj ceni. Kompletan asortiman koji je na sniženju možete pronaći u sekciji Sniženje i Poslednji komadi. Predlažemo haljinicu sa dugim rukavima koja je pogodna za trenutnu zimsku sezonu, ali i za proleće koje nam predstoji. Tu je takođe i prsluk od mekanog krzna koji svaki autfit čini slađim i toplijim. Za naše dečake se uvek na prazničnoj listi nađe neki od komada sa prazničnim motivima, ali i onih klasičnih koji su uvek pogodak, poput bele košulje ili pamučnog džempera. Svi roditelji su uvek zahvalni na praktičnim poklonima poput svakodnevnih komada odeće koji svakom detetu treba. Bilo da je u pitanju majica, trenerka ili farmerke – svaki roditelj ceni komad odeće koji će njegovo dete često nositi.

Biranje neuobičajenih poklona

Dok su majice ili farmerke učestao poklon, možete se odlučiti za drugačiji poklon koji daje dodatan ton zabave i iznenađenja. Jedan od njih su svakako leptir mašne za dečake koje mogu biti sjajan modni dodatak i podići autfit dečaka na novi nivo u nekoj formalnijoj i svečanijoj prilici. Pored leptir mašni, trake su vrlo sladak dodatak svakom autfitu, pa se odvažite u biranju jednog od mnogobrojnih dostupnih dezena.

Biranje poklona na osnovu dečijih želja

Uvek je kupovina poklona lakša ukoliko poznajete preferencije mališana kome je namenjen. Bilo da je u pitanju omiljeni junak, boja ili životinja, deca se naročito obraduju poklonima koji su izabrani specifično na osnovu onoga što oni najviše vole. Zato se ove sezone možete odlučiti za motive dinosaurusa, jednoroga, mede, zeke i mnogih drugih jedinstvenih motiva koje bi vaši mališani obožavali. Neka ih sačeka jedinstveni prsluk sa medvedićima, kapica sa dinosaurusom ili crvena haljina sa tilom koja još više čarolije unosi u praznične dane.

Iako su fizički pokloni lepo iznenađenje, uvek se treba podsetiti da su najvredniji pokloni oni koji se ne mogu kupiti: podrška, lepa reč i zajedničko vreme. Budimo nežni jedni prema drugima i ponudimo onima oko sebe ljubav i razumevanje.