Objavljeno dana

7 najvažnijih stvari koje morate imati u garderobi vašeg deteta

Lako je potrošiti bogatstvo za dečiju odeću kada je u pitanju oblačenje deteta. Želite da izgledaju najbolje što mogu, a to lako može značiti da se ponekad pretera kada je u pitanju kupovina.

Morate samo da proverite onlajn i imaćete milione opcija odeće za decu. Čini se da postoji veći izbor za decu nego za odrasle!

Međutim, nekada je bolje smanjiti količinu stvari koju kupujete i držati se onih osnovnih. Možete kupiti  odeću dobrog kvaliteta u kojoj će vaše dete zaista dobro izgledati.

Cipele

Naravno, potrebno Vam je više od jednog para cipela. Dečija stopala rastu veoma brzo i jako je važno da im cipele budu udobno. Dobro pravilo je da izaberete jedan par školskih cipela, par elegantnih cipela za svečane prilike, par cipela za igru, kao što su patike, i par sandala, papuča za leto.

MAJICE DUGIH RUKAVA

One su idealne za slojevito oblačenje i mogu biti različitih boja. Ukupno pet bi trebalo da bude više nego dovoljno ako ih rotirate i perete nekoliko puta nedeljno.

MAJICE KRATKIH RUKAVA

Naravno, majice kratkih rukava su savršene za tople letnje dane i kada ste u kući tokom hladnijih meseci. Opet, pet bi trebalo da bude dovoljno.

TRENERKE

Pandemija COVID-19 naučila nas je sve da se krećemo ka udobnosti, ali za decu, trenerke su vrhunska opcija za lako dnevno nošenje. Idealni su za igru, boravak u kući, a takođe i za izlazak tokom dana. Tri para bi trebalo da budu dovoljna za rotaciju.

FORMALNA ODEĆA

Možda ćete morati da odete na venčanje, porodičnu priliku ili neku drugu formalnu priliku koja zahteva da se svi malo doterate. Imati dve svečane opcije odeće u garderobi vašeg deteta je sasvim dovoljno.

ZIMSKA JAKNA

Podrazumeva se da morate da vodite računa da Vašem detetu bude toplo i suvo tokom tih hladnih zimskih meseci. Dobar izbor je jakna za devojčice ili jakna za dečake koja ima odvojivu kapuljaču. Fleksibilnost je ključna u odabiru najbolje zimske jakne za vaše dete, ali jedna opcija dobrog kvaliteta je sve što vam treba.

ŠORC

Za letnje mesece, šorc je savršen izbor. Komplet od tri šorca je dobar izbor i imajte jedan par teksas bermuda koje su idealne za letnje večeri.